Naast het leasen van de traditionele nieuwe auto, bestaat bij Bright Lease ook de mogelijkheid om een jonge occasion te leasen. Een term die steeds vaker voorkomt, maar wat betekent dat nou eigenlijk?

Het leasen van een occasion, ofwel een jong gebruikte auto brengt een groot aantal voordelen met zich mee. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zeer korte levertijden en een hoge mate van flexibiliteit.

Prijs-/kwaliteitverhouding

Een jong gebruikte auto is simpelweg goedkoper aangezien de grootste afschrijving al heeft plaatsgevonden. Hierdoor is de auto financieel zeer aantrekkelijk om te leasen.

Onze pool van jong gebruikte auto’s zijn voorzien van alle gemakken die de gemiddelde berijder wenst. Zeer regelmatig zijn deze auto’s juist zelfs luxer uitgerust, al dan niet in combinatie met een lager bijtellingspercentage.

Om een idee te geven; als Occasion leaserijder rijd je in een ‘Volkswagen Golf’ voor de prijs van een ‘Volkswagen Polo’. Uiteraard gaat het rijden van een occasion niet ten koste van onze service en de  hoge mate van ontzorging. 

Korte levertijden

Occasion rijders hebben niet te maken met de gemiddeld maandenlange levertijden van nieuwe auto’s. We zien met name dat de levertijd van elektrische voertuigen enorm kan oplopen tot wel 12 maanden.

Voor jou als MKB-er, ZZP, of werknemer wordt je geduld daarmee wel erg op de proef gesteld. Om je snel in je mobiliteitsbehoefte te kunnen voorzien, kan zo’n jong gebruikte auto met een korte levertijd de ultieme oplossing zijn. 

De levertijden van onze jong gebruikte auto’s ligt gemiddeld tussen de 2 en 3 weken.

Flexibiliteit

In deze roerige tijden neemt de behoefte naar flexibiliteit sterk toe. Leasecontracten met korte looptijden en dus kortlopende verplichtingen stellen je in staat om in te spelen op de voortdurende wijzigende behoefte. Hoe korter de looptijd, hoe flexibeler je bent. Je kunt al een occasion leasen vanaf 6 maanden. Mocht je behoefte hebben aan mobiliteit voor een kortere periode dan 6 maanden, dan kun je kiezen uit een ruim aanbod van onze eigen huurauto’s genaamd Bright Flex. Handig als je bijvoorbeeld moet inspelen op een project(duur), je gezinssituatie gaat veranderen, of je gewoon elk jaar graag een andere auto rijdt.

Tot slot, als Occasion rijder bij Bright Lease ontzorgen wij je te allen tijde, kan je genieten van onze persoonlijke service, zonder lange levertijden, tegen een attractief leasetarief. 

Hebben we je enthousiast gemaakt?

Bekijk hier het complete aanbod Occasion Lease of neem contact op voor een maatwerk aanbieding!
Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met onze Lease experts via 020-5673090 of sales@brightlease.nl

Onze huidige occasion lease deals