Opinie

Ecorus & Bright Lease gaan samen voor 100% elektrisch!

Met trots kondigt Bright Lease een nieuwe en duurzame samenwerking aan. De komende jaren gaan we de zonne-energiespecialist Ecorus voorzien van 100% elektrische leaseauto’s.

In september 2021 zocht Ecorus naar een leasemaatschappij die net als zij graag wil bijdragen aan een betere en duurzame wereld. En bovendien optimale service en gebruiksgemak vooropstelt. Hierin zag Ecorus in Bright Lease de ideale partner en heeft ervoor gekozen om de samenwerking met ons aan te gaan.

Fubin Lu, inkoopdirecteur bij Ecorus: “Er zijn steeds meer mogelijkheden op het gebied van elektrisch rijden. Wij hebben daarom advies en ondersteuning nodig in de keuzes die wij op dit gebied gaan maken. Bright Lease kwam op alle fronten het beste uit de verf. We gaan met veel vertrouwen de samenwerking aan!” 

Een leuke bijkomstigheid is dat de slogan van Ecorus ‘Shine Bright’ is. Ook op dit vlak passen we dus goed bij elkaar. Samen gaan we een duurzame toekomst tegemoet.

Shine Bright!

Over Ecorus: 

Ecorus is intrinsiek gedreven om met zonne-energie een positieve en impactvolle maatschappelijke bijdrage te leveren. Ecorus is ondernemend, gaat geen uitdaging uit de weg, zoekt oplossingen en denkt graag out-of-the box. Zij geloven in de kracht van samenwerking en investeren in lange termijn-partnerships. Met de behoeften van hun klanten als uitgangspunt, boeken ze gezamenlijk duurzame vooruitgang. Ecorus bedenkt, bouwt, beheert en financiert de beste zonne-energiecentrales, welke een maximale toegevoegde waarde leveren. Meer informatie op https://ecorus.com/