Batavus Finez E-Go Power 2021

De Batavus Finez E-Go Power is een luxe elektrische stadsfiets, van alle gemakken voorzien en heerlijk voor recreatief gebruik. De fiets is dan ook niet voor niets uitgekozen tot Fietsvoordeelshop.nl Favoriet. De elektrische fiets heeft een stabiel frame ontworpen in samenwerking met de T.U. Delft. Op deze fiets zit u heerlijk comfortabel dankzij de vering in de zadelpen en voorvork. De krachtige Bosch Active Plus middenmotor zorgt ervoor dat u moeiteloos lange afstanden af kunt leggen. Via het overzichtelijke Bosch Intuvia display stelt u eenvoudig de gewenste ondersteuningsstand in. Dankzij de nieuwe verlichting van deze e-bike bent u altijd zichtbaar in het verkeer, deze verlichting is namelijk voorzien van een dag- en nachtstand. De e-bike is voorzien van 8 Shimano Nexus versnellingen en betrouwbare hydraulische schijfremmen. De elektrische fiets is netjes afgewerkt met een bagagedrager, jasbeschermers en een gesloten kettingkast.

Krachtige en geruisloze ondersteuning

De Bosch Active Plus middenmotor biedt u nauwkeurige ondersteuning op basis van uw snelheid, trapkracht en trapfrequentie. Zo ontvangt u bijvoorbeeld meer ondersteuning wanneer u een helling op fietst of wanneer u zware bagage bij u heeft. De motor zit verwerkt bij de trapas, hierdoor is de gewichtsverdeling in balans en voelt de fiets stabiel aan. De motor heeft een geruisloze werking waardoor u nauwelijks merkt dat u op een elektrische fiets zit.

Overzichtelijk Bosch Intuvia display

De Batavus Finez E-Go Power is voorzien van een Bosch Intuvia display. Dit display is overzichtelijk en biedt u alle nodige informatie tijdens uw fietsrit, zoals uw snelheid, tripafstand en triptijd. Het display is goed leesbaar onder alle weersomstandigheden, zelfs in het zonlicht. U kunt het display veilig bedienen vanaf uw handvat, zodat u beide handen aan het stuur kunt houden. Het Bosch Intuvia display is afneembaar en in het midden van het stuur geplaatst.


Productspecificaties

Merk Batavus
Model Finez
Uitvoering E-Go Power 2021
Lak kleuren Matzwart
Frame maten 48, 53, 57, 61
Snelheid 25 km/u
Versnellingen 8
Vermogen 500 Wh
Gewicht 26,30 (incl. accu)
Prijs per maand €86,89

Standaard opties

VERKRIJGBAAR IN DAMES EN HEREN MODEL

Maten:

48: 160 – 170 cm lengte
53: 171 – 180 cm lengte
57: 181 – 185 cm lengte
61: 186 – 195 cm lengte

Uw leasedeal

€86,89 p/m

Leasetarief op basis van

Vraag vrijblijvend een offerte aan