img-6-new.jpg
020 567 30 90 Onbezorgde mobiliteit 24/7 Contact

DEEL DEZE PAGINA

FacebookTwitterGoogle+EmailPrint
 • Full operationele lease van jong gebruikte auto's
 • Besparingen op de leasekosten tot wel 20%
 • Uitgebreide keuze van jong gebruikte auto's
 • Looptijd naar keuze van 12 tot maximaal 48 maanden

 

Bright Yellow is uitermate geschikt voor bedrijven die willen beschikken over representatieve auto's naar keuze van recent bouwjaar tegen de laagst mogelijke leasekosten. 

 

Zoek op leaseprijsZoek op fiscale waardeZoek op merk

 

Bright Yellow full service leasecontracten

Bij Bright Yellow bestaat de keuze uit diverse jong gebruikte auto's, met een restlooptijd van 12 tot 42 maanden. Onze medewerkers informeren u graag over het beschikbare aanbod.

Bright Yellow is uitermate geschikt voor bedrijven die willen beschikken over representatieve auto's naar keuze van recent bouwjaar tegen de laagst mogelijke leasekosten.

 

Specificaties

De specificaties van de Bright Yellow auto´s kunnen afwijken met de typeaanduidingen zoals vermeld op de website. Het kan voorkomen dat een bepaald motortype en/of carrosserievorm niet binnen de gestelde termijn leverbaar is. In overleg met de onderneming en de berijder zal Bright Lease een uiterste inspanning verrichten om een auto te leveren die genoemde specificaties benadert dan wel overtreft.

 

Full operationele service lease, 12 tot 48 maanden.

Bright Yellow leasecontracten zijn full operationeel en bestaan uit:

 • investering & afschrijving
 • rente
 • managementfee
 • WA + Casco verzekering
 • houderschapsbelasting
 • hulpverlening bij pech/schade onderweg in binnen- en buitenland
 • reguliere reparaties, onderhoud en vervanging van banden
 • vervangend vervoer na 24 uur, per direct op verzoek mogelijk
 • optioneel een MTC brandstofpas

 

Eigen risico & verzekering

Het eigen risico in het geval van schade bedraagt € 150,- per gebeurtenis. Bij cabrio's en auto's met een consumentenprijs boven € 75.000,- bedraagt het eigen risico € 225,- per gebeurtenis.

Bij SUV's en auto met een consumentenprijs boven de € 75.000,- is een klasse IV alarm verplicht. Auto's met een consumentenprijs boven de € 45.000,- dienen voorzien te zijn van een klasse III alarm. De kosten hiervoor worden desgewenst opgenomen in het leasetarief.

De standaard persoonsongevallen inzittende verzekering biedt een eenmalige vergoeding van € 10.000 bij overlijden en € 20.000,- bij blijvende invaliditeit.

 

Schade

In het geval van een schade (zowel rijdbaar als niet rijdbaar) wordt de auto op de locatie naar keuze opgehaald en direct vervangen door een gelijkwaardige auto. Na reparatie van de Bright Yellow auto wordt de auto wederom omgeruild op de (bedrijfs)locatie naar keuze van berijder. Deze service is standaard opgenomen in het Bright Yellow leasecontract.

 

Onderhoud

Voor onderhoud kunt u terecht bij de erkende reparateur van het betreffende merk. De erkende reparateur dient vooraf telefonisch contact op te nemen met Bright Lease voor toestemming voor de reparatie.

 

Aflevering en inname

Elke Bright Yellow auto wordt afgeleverd op de locatie naar keuze en bij het einde van het contract opgehaald. Daarnaast wordt de auto afleverklaar gemaakt conform de hoge normen van Bright Lease. De eenmalige bijdrage hiervoor bedraagt € 150,- excl. BTW.

 

Financiële acceptatie & facturatie

Bright Lease klanten dienen een Nederlands rechtspersoon te zijn. Onderdeel van de acceptatieprocedure is een beoordeling van de kredietwaardigheid van de klant. Hiervoor is benodigd een uittreksel Kamer van Koophandel, recente jaarcijfers en eventueel een accountantsverklaring. Zonodig wordt aanvullende zekerheid gevraagd in de vorm van een bankgarantie.

Het prijsbeleid van Bright Yellow is gebaseerd op de gebruikelijke betaling vooraf door middel van automatische incasso.

Op al onze leasecontracten zijn de Algemene Bepalingen van Bright Lease B.V. voor operationele lease versie 1/11 van toepassing.

 

Bereikbaarheid

Tijdens kantooruren staat het team van Bright Lease u graag telefonisch te woord in het geval van schade, service of operationele vragen. De medewerkers zijn via onderstaand telefoonnummer bereikbaar.

Tel. 020-5673090
Fax. 020-6090225

Bright Lease is uiteraard ook per e-mail bereikbaar, afhankelijk van het onderwerp op
info@brightlease.nl
sales@brightlease.nl
finance@brightlease.nl

Buiten kantoortijden is de hulpdienst van Bright Lease altijd telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 020-5673090.

 

Bright Lease: Uitgesproken helder

 

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

hi