img-6-new.jpg
020 567 30 90 Onbezorgde mobiliteit 24/7 Contact

DEEL DEZE PAGINA

FacebookTwitterGoogle+EmailPrint

Q: Waarom kiezen voor Bright Lease?

A: Bright Lease staat voor helderheid en verrast met andere oplossingen dan u in eerste instantie verwacht.

Onze klanten zijn ondernemend en bepalen graag zelf de spelregels. Onbezorgde mobiliteit noemen wij dat. Autoleasing is tenslotte meer dan een leaseprijs. Het is een hoogwaardige dienstverlening gericht op ontzorgen.

Met deze gedachten doen wij al het mogelijke om de klant 24/7 te ondersteunen. De diensten zijn persoonlijk en op maat voor het bedrijf, voor het MT en bovenal voor de berijders. Dit is Bright Lease, uitgesproken helder. 

In een persoonlijk contact met ons merkt u direct of u wordt aangetrokken tot onze aanpak en het innovatieve serviceniveau. Uw wensen worden door ons gerealiseerd. Want natuurlijk wilt u uiteindelijk de betere voorwaarden, transparante prijzen en het inzicht in wat uw leasepark u oplevert. 

Dat u meerwaarde realiseert met een Bright Lease wagenpark is voor ons een vanzelfsprekendheid. Dat stralen we uit en maken we waar. Dat kan niet voor elk bedrijf. Dus maken we keuzes en richten wij ons bewust op ondernemend Nederland. Op de ondernemer die oog heeft voor de omgeving, kostenbewust is, maar bovenal waarde hecht aan onbezorgde mobiliteit. 

Comfortabel en persoonlijk. Een beetje eigenzinnig zelfs. Maar altijd in uw belang. Maak met Bright Lease uw wagenpark tot een succesfactor.

Q: Wat gebeurt er wanneer een leaseauto schade oploopt?

A: In het geval van een schade (zowel rijdbaar als niet rijdbaar) wordt de auto op de locatie naar keuze opgehaald en direct vervangen door een gelijkwaardige auto. Na reparatie van de Bright Lease auto wordt de auto wederom omgeruild op de (bedrijfs)locatie naar keuze van de berijder. Deze service is standaard opgenomen in het Bright Lease leasecontract.

Q: Zijn er mogelijkheden om youngtimers te leasen?

A: Bij Bright Lease kunt u onder het Gold Vintage lease label uw favoriete Youngtimer leasen indien u klant bent bij Bright Lease. De leasecontracten worden op maat samengesteld, incl. vervangend vervoer, een eigen risico van € 150,-, Schiphol Valet parking en tal van andere diensten die uw mobiliteit veraangenamen. Onze directie informeert u graag over de mogelijkheden.

Q: Wat zijn de mogelijkheden voor een flexibel leasecontract?

A: Bij het Bright Red lease label bestaat de keuze uit meer dan 165 jong gebruikte en courante auto's die met een flexibel leasecontract (minimaal 3 maanden) kunnen worden ingezet. Alle auto's zijn op zeer korte termijn leverbaar. Bright Red is uitermate geschikt voor groeiende ondernemingen, bedrijven met projecten voor bepaalde tijd en organisaties met een regelmatig muterend personeelsbestand.

hi