img-11-new.jpg
020 567 30 90 Onbezorgde mobiliteit 24/7 Contact

DEEL DEZE PAGINA

FacebookTwitterGoogle+EmailPrint
 • Flexibele leasecontracten vrij opzegbaar na 3 maanden
 • Courante merken & typen
 • Auto's van recent bouwjaar
 • Snel leverbaar

Bright Red is uitermate geschikt voor groeiende ondernemingen, bedrijven met projecten voor bepaalde tijd en organisaties met een regelmatig muterend personeelsbestand. 

Zoek op leaseprijsZoek op fiscale waardeZoek op merk

 

Bright Red flexibele leasecontracten

Bright Red is uitermate geschikt voor groeiende ondernemingen, bedrijven met projecten voor bepaalde tijd en organisaties met een regelmatig muterend personeelsbestand. 

Bij Bright Red bestaat de keuze uit meer dan 165 jong gebruikte en courante auto's die met een flexibel leasecontract (minimaal 3 maanden) kunnen worden ingezet. Alle auto's zijn op zeer korte termijn leverbaar.

 

Specificaties

De specificaties van de Bright Red auto´s kunnen afwijken met de typeaanduidingen zoals vermeld op de website. Het kan voorkomen dat een bepaald motortype en/of carrosserievorm niet binnen de gestelde termijn leverbaar is. In overleg met de onderneming en de berijder zal Bright Lease een uiterste inspanning verrichten om een auto te leveren, die genoemde specificaties benadert danwel overtreft.

Gepubliceerde C02 waarden zijn conform opgave fabrikant en kunnen zonder aankondiging wijzigen. Aan deze waarden kunnen nadrukkelijk geen rechten worden ontleent. Voor de exacte CO2 waarde en dus het van toepassing zijnde bijtellingstarief, voor een specifiek kenteken of auto verwijzen wij u naar https://ovi.rdw.nl/

 

Full operationele lease, na 3 maanden vrij opzegbaar

Bright Red leasecontracten zijn na 3 maanden vrij opzegbaar, full operationeel en bestaan uit:

 • investering & afschrijving
 • rente
 • managementfee
 • WA + Casco verzekering
 • houderschapsbelasting
 • hulpverlening bij pech/schade onderweg in binnen- en buitenland
 • reguliere reparaties, onderhoud en vervanging van banden
 • vervangend vervoer na 24 uur, per direct op verzoek mogelijk
 • optioneel een MTC brandstofpas

 

Eigen risico & verzekering

Het eigen risico in het geval van schade bedraagt € 225,- per gebeurtenis.
Een persoonsongevallen inzittende verzekering met een éénmalige vergoeding van € 10.000 bij overlijden en € 20.000,- bij blijvende invaliditeit, is niet opgenomen bij Bright Red contracten. Op verzoek kan dit worden toegevoegd voor € 8,50 per maand.

 

Schade

In het geval van een schade (zowel rijdbaar als niet rijdbaar) wordt de auto op de locatie naar keuze opgehaald en direct vervangen door een gelijkwaardige auto. Na reparatie van de Bright Red auto wordt de auto wederom omgeruild op de (bedrijfs)locatie naar keuze van berijder. Deze service is standaard opgenomen in het Bright Red leasecontract.

 

Onderhoud

Voor onderhoud neemt u direct contract op met Bright Lease, die het onderhoud bij geselecteerde partners laat uitvoeren.

 

Aflevering en inname

Elke Bright Red auto wordt afgeleverd op de locatie naar keuze en bij het einde van het contract opgehaald. Daarnaast wordt de auto afleverklaar gemaakt conform de hoge normen van Bright Lease. De eenmalige bijdrage hiervoor bedraagt € 150,- excl. BTW. Bij zowel aflevering als inname wordt gezamenlijk de staat van de auto vastgelegd.

 

Financiële acceptatie & facturatie

Bright Lease klanten dienen een Nederlands rechtspersoon te zijn. Onderdeel van de acceptatieprocedure is een beoordeling van de kredietwaardigheid van de klant. Hiervoor is benodigd een uittreksel Kamer van Koophandel, recente jaarcijfers en eventueel een accountantsverklaring. Zonodig wordt aanvullende zekerheid gevraagd in de vorm van een bankgarantie.

Het prijsbeleid van Bright Red is gebaseerd op de gebruikelijke betaling vooraf door middel van automatische incasso.

Op al onze leasecontracten zijn de Algemene Bepalingen van Bright Lease B.V. voor operationele lease versie 1/11 van toepassing.

 

Bereikbaarheid

Tijdens kantooruren staat het team van Bright Lease u graag telefonisch te woord in het geval van schade, service of operationele vragen. De medewerkers zijn via onderstaand telefoonnummer bereikbaar.

Tel. 020-5673090
Fax. 020-6090225

Bright Lease is uiteraard ook per e-mail bereikbaar, afhankelijk van het onderwerp op
info@brightlease.nl
sales@brightlease.nl
finance@brightlease.nl

Buiten kantoortijden is de hulpdienst van Bright Lease altijd telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 020-5673090.

 

Bright Lease: Uitgesproken helder.

 

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

hi