img-14-new.jpg
020 567 30 90 Onbezorgde mobiliteit 24/7 Contact

DEEL DEZE PAGINA

FacebookTwitterGoogle+EmailPrint
 • Full service leasecontracten 24 tot 60 maanden
 • Scherpe tarieven
 • Alle nieuwe merken en typen
 • Advies, benchmark en implementatie autoreglement

 

Bright Blue is uitermate geschikt voor bedrijven met een focus op optimale beheersystematiek en kostenbesparing.

Zoek op merk

Naar de calculator

 

Bright Blue full service leasecontracten

Bij Bright Blue bestaat de keuze uit alle in Nederland leverbarenieuwe auto's, met een leasecontract vanaf 24 tot 60 maanden. Onze medewerkers informeren u graag over de door u gewenste merken en typen.

Bright Blue is uitermate geschikt voor bedrijven met een focus op optimale beheersystematiek en kostenbesparing.

 

Specificaties

De specificaties van de Bright Blue auto´s worden op basis van de klantwensen samengesteld. Het kan voorkomen dat een bepaald merk / type niet binnen de gewenste termijn leverbaar is. In overleg met de onderneming en de berijder kan Bright Lease uit haar Bright Red vloot een voorloper auto inzetten.

Auto's worden door Bright Lease altijd centraal ingekocht om hoogste korting en afleverkwaliteit te kunnen waarborgen.

Gepubliceerde C02 waarden zijn conform opgave fabrikant en kunnen zonder aankondiging wijzigen. Aan deze waarden kunnen nadrukkelijk geen rechten worden ontleent. Voor de exacte CO2 waarde en dus het van toepassing zijnde bijtellingstarief, voor een specifiek kenteken of auto verwijzen wij u naar https://ovi.rdw.nl/

 

Full operationele service lease, 24 tot 60 maanden.

Bright Blue leasecontracten zijn full operationeel en bestaan uit:

 • investering & afschrijving
 • rente
 • managementfee
 • WA + Casco verzekering
 • houderschapsbelasting
 • hulpverlening bij pech/schade onderweg in binnen- en buitenland
 • reguliere reparaties, onderhoud en vervanging van banden
 • vervangend vervoer na 24 uur, per direct op verzoek mogelijk
 • optioneel een MTC brandstofpas

 

Eigen risico & verzekering

Het eigen risico in het geval van schade bedraagt € 150,- per gebeurtenis. Bij cabrio's en auto's met een consumentenprijs boven € 75.000,- bedraagt het eigen risico € 225,- per gebeurtenis.

Bij SUV's en auto met een consumentenprijs boven de € 75.000,- is een klasse IV alarm met ID verplicht. Auto's met een consumentenprijs boven de € 45.000,- dienen voorzien te zijn van een klasse III alarm. De kosten hiervoor worden desgewenst opgenomen in het leasetarief.

De standaard persoonsongevallen inzittende verzekering biedt een eenmalige vergoeding van € 10.000 bij overlijden en € 20.000,- bij blijvende invaliditeit.

 

Schade

In het geval van een schade (zowel rijdbaar als niet rijdbaar) wordt de auto op de locatie naar keuze opgehaald en direct vervangen door een gelijkwaardige auto. Na reparatie van de Bright Blue auto wordt de auto wederom omgeruild op de (bedrijfs)locatie naar keuze van berijder. Deze service is standaard opgenomen in het Bright Blue leasecontract.

 

Onderhoud

Voor onderhoud kunt u terecht bij de erkende reparateur van het betreffende merk. De erkende reparateur dient vooraf telefonisch contact op te nemen met Bright Lease voor toestemming voor de reparatie.

 

Aflevering en inname

Elke Bright Blue auto wordt afgeleverd op de locatie naar keuze en bij het einde van het contract opgehaald. Daarnaast wordt de auto afleverklaar gemaakt conform de hoge normen van Bright Lease. De eenmalige bijdrage hiervoor bedraagt € 150,- excl. BTW.

 

Financiële acceptatie & facturatie

Bright Lease klanten dienen een Nederlands rechtspersoon te zijn. Onderdeel van de acceptatieprocedure is een beoordeling van de kredietwaardigheid van de klant. Hiervoor is benodigd een uittreksel Kamer van Koophandel, recente jaarcijfers en eventueel een accountantsverklaring. Zonodig wordt aanvullende zekerheid gevraagd in de vorm van een bankgarantie.

Het prijsbeleid van Bright Blue is gebaseerd op de gebruikelijke betaling vooraf door middel van automatische incasso.

Op al onze leasecontracten zijn de Algemene Bepalingen van Bright Lease B.V. voor operationele lease versie 1/11 van toepassing.

 

Bereikbaarheid

Tijdens kantooruren staat het team van Bright Lease u graag telefonisch te woord in het geval van schade, service of operationele vragen. De medewerkers zijn via onderstaand telefoonnummer bereikbaar.

Tel. 020-5673090
Fax. 020-6090225

Bright Lease is uiteraard ook per e-mail bereikbaar, afhankelijk van het onderwerp op
info@brightlease.nl
sales@brightlease.nl
finance@brightlease.nl

Buiten kantoortijden is de hulpdienst van Bright Lease altijd telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 020-5673090.

 

Bright Lease: Uitgesproken helder

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

 

hi