img-11-new.jpg
020 567 30 90 Onbezorgde mobiliteit 24/7 Contact

DEEL DEZE PAGINA

FacebookTwitterGoogle+EmailPrint
 • Laagst mogelijke leaseprijs voor nieuwe auto’s
 • Alleen courante merken & typen
 • Basic dienstverlening tegen een basic prijs
 • Additionele diensten optioneel 

Bright & Easy leasecontracten voorzien in de basisdienstverlening tegen de scherpst mogelijke leaseprijs. Indien gewenst kunnen additionele diensten zoals vervangend vervoer, management informatie, verlaagd eigen risico of hulp bij pech onderweg als extra worden afgenomen.

Bright & Easy is ideaal voor berijders die zelf verantwoordelijk zijn voor hun leasebudget.

Zoek op merk

Naar de calculator

 

Bright & Easy basic leasecontracten

Bij Bright & Easy bestaat de keuze uit alle courante merken & typen die nieuw in Nederland leverbaar zijn met een leasecontract vanaf 24 tot 60 maanden. Onze medewerkers informeren u graag over de door u gewenste merken en typen.

Bright & Easy leasecontracten voorzien in de basisdienstverlening tegen de scherpst mogelijke leaseprijs. Indien gewenst kunnen additionele diensten zoals vervangend vervoer, management informatie, verlaagd eigen risico of hulp bij pech onderweg als extra worden afgenomen.

Bright & Easy is ideaal voor berijders die zelf verantwoordelijk zijn voor hun leasebudget.

 

Specificaties

De specificaties van de Bright & Easy auto´s worden op basis van de klantwensen samengesteld. Het kan voorkomen dat een bepaald merk / type niet binnen de gewenste termijn leverbaar is. In overleg met de onderneming en de berijder kan Bright Lease uit haar Bright Red vloot een voorloper auto inzetten.

Auto's worden door Bright Lease altijd centraal ingekocht om hoogste korting en afleverkwaliteit te kunnen waarborgen.

Gepubliceerde C02 waarden zijn conform opgave fabrikant en kunnen zonder aankondiging wijzigen. Aan deze waarden kunnen nadrukkelijk geen rechten worden ontleent. Voor de exacte CO2 waarde en dus het van toepassing zijnde bijtellingstarief, voor een specifiek kenteken of auto verwijzen wij u naar https://ovi.rdw.nl/

 

Basic operationele lease, 24 tot 60 maanden.

Bright & Easy leasecontracten bestaan uit basic operationele componenten waaronder:

 • investering & afschrijving
 • rente
 • managementfee
 • WA + Casco verzekering
 • houderschapsbelasting
 • reguliere reparaties, onderhoud en vervanging van banden
 • hulpverlening bij pech/schade onderweg in binnen- en buitenland*
 • vervangend vervoer na 24 uur, per direct op verzoek mogelijk*
 • optioneel een MTC brandstofpas*

* Deze en andere diensten kunnen additioneel tegen de geldende prijs + administratiekosten worden afgenomen. Onze medewerkers informeren u graag over de actuele Tariefkaart voor diensten Bright & Easy.

 

Eigen risico & verzekering

Het eigen risico in het geval van schade bedraagt € 300,- per gebeurtenis. Bij cabrio's en auto's met een consumentenprijs boven € 75.000,- bedraagt het eigen risico € 500,- per gebeurtenis.

Bij SUV's en auto met een consumentenprijs boven de € 75.000,- is een klasse IV alarm verplicht. Auto's met een consumentenprijs boven de € 45.000,- dienen voorzien te zijn van een klasse III alarm. De kosten hiervoor worden desgewenst opgenomen in het leasetarief.

De standaard persoonsongevallen inzittende verzekering biedt een eenmalige vergoeding van € 10.000 bij overlijden en € 20.000,- bij blijvende invaliditeit.

 

Schade

In het geval van een schade (zowel rijdbaar als niet rijdbaar) wordt de auto op de locatie naar keuze opgehaald en direct vervangen door een gelijkwaardige auto. Na reparatie van de Bright & Easy auto wordt de auto wederom omgeruild op de (bedrijfs)locatie naar keuze van berijder. Deze service is standaard opgenomen in het Bright & Easy leasecontract.

 

Onderhoud

Voor onderhoud kunt u terecht bij de erkende reparateur van het betreffende merk. De erkende reparateur dient vooraf telefonisch contact op te nemen met Bright Lease voor toestemming voor de reparatie.

 

Aflevering en inname

Elke Bright & Easy auto wordt afgeleverd op de locatie naar keuze en bij het einde van het contract opgehaald. Daarnaast wordt de auto afleverklaar gemaakt conform de hoge normen van Bright Lease. De eenmalige bijdrage hiervoor bedraagt € 150,- excl. BTW.

 

Financiële acceptatie & facturatie

Bright Lease klanten dienen een Nederlands rechtspersoon te zijn. Onderdeel van de acceptatieprocedure is een beoordeling van de kredietwaardigheid van de klant. Hiervoor is benodigd een uittreksel Kamer van Koophandel, recente jaarcijfers en eventueel een accountantsverklaring. Zonodig wordt aanvullende zekerheid gevraagd in de vorm van een bankgarantie.

Het prijsbeleid van Bright & Easy is gebaseerd op de gebruikelijke betaling vooraf door middel van automatische incasso.

Op Bright & Easy leasecontracten zijn de Algemene Bepalingen van Bright Lease B.V. voor operationele lease versie 1/11 van toepassing, alsmede de actuele Tariefkaart voor diensten.

 

Bereikbaarheid

Tijdens kantooruren staat het team van Bright Lease u graag telefonisch te woord in het geval van schade, service of operationele vragen. De medewerkers zijn via onderstaand telefoonnummer bereikbaar.

Tel. 020-5673090
Fax. 020-6090225

Bright Lease is uiteraard ook per e-mail bereikbaar, afhankelijk van het onderwerp op
info@brightlease.nl
sales@brightlease.nl
finance@brightlease.nl

Buiten kantoortijden is de hulpdienst van Bright Lease altijd telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 020-5673090.

 

Bright Lease: Uitgesproken helder

 

 

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

 

hi