img-14-new.jpg
020 567 30 90 Onbezorgde mobiliteit 24/7 Contact

DEEL DEZE PAGINA

FacebookTwitterGoogle+EmailPrint

Bright Lease staat voor helderheid en verrast met andere oplossingen dan u in eerste instantie verwacht. 

Onze klanten zijn ondernemend en bepalen graag zelf de spelregels. Onbezorgde mobiliteit noemen wij dat. Autoleasing is tenslotte meer dan een leaseprijs. Het is een hoogwaardige dienstverlening gericht op ontzorgen.

Met deze gedachten doen wij al het mogelijke om de klant 24/7 te ondersteunen. De diensten zijn persoonlijk en op maat voor het bedrijf, voor het MT en bovenal voor de rijders. Dit is Bright Lease, uitgesproken helder. 

In een persoonlijk contact met ons merkt u direct of u wordt aangetrokken tot onze aanpak en het innovatieve serviceniveau. Uw wensen worden door ons gerealiseerd. Want natuurlijk wilt u uiteindelijk de betere voorwaarden, transparante prijzen en het inzicht in wat uw leasepark u oplevert. 

Dat u meerwaarde realiseert met een Bright Lease wagenpark is voor ons een vanzelf- sprekendheid. Dat stralen we uit en maken we waar. Dat kan niet voor elk bedrijf. Dus maken we keuzes en richten wij ons bewust op ondernemend Nederland. Op de ondernemer die oog heeft voor de omgeving, kostenbewust is, maar bovenal waarde hecht aan onbezorgde mobiliteit. 

Comfortabel en persoonlijk. Een beetje eigenzinnig zelfs. Maar altijd in uw belang. Maak met Bright Lease uw wagenpark tot een succesfactor.

 

 

hi